Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Telenor Kundeservice

08.10.03

Fremtiden er trådløs! Nei… Det er NetCom. Whatever…

Jeg skulle i dag ringe Telenor Kundeservice. Det er en sjelden opplevelse, ettersom jeg har et enkelt kundeforhold.

Det hele starter med at jeg ringer 05000 fra min mobiltelefon, for hva skal jeg vel med fastabonnement? «For å lettere kunne behandle din henvendelse, tast inn ditt telefonnummer» sier en automat-dame i andre enden. Dermed taster jeg inn mitt NetCom-nummer, for jeg har jo ikke andre…

«Du har tastet et nummer som tilhører en annen operatør», fortsetter damen. Videre får jeg beskjed om at jeg må ta kontakt med min operatør og samtalen avsluttes.

Jeg ringer opp på nytt og taster ikke telefonnummer denne gangen. Så venter jeg litt og får beskjed, «Gjelder henvendelsen Internett, si Internett». Ja, det gjelder jo Internett, så jeg sier «Internett» med god røst. Dermed venter jeg litt til og damen sier «Ditt talevalg er ikke tilgjengelig. Du settes i kontakt med en kundebehandler».

Angst! Hvorfor kunne de ikke gi meg de enkle valgene fra begynnelsen av? Tast 1 for telefoni Tast 2 for internett Tast 3 for juling

Evt. andre punkter som måtte passe.

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt