Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Bortklipte scener fra Ringenes Herre

11.02.04

Eller kanskje denne scenen bare eksisterer i mitt hode?

I filmer ser vi lite til dagligdagse ting. Ikke spiser de frokost, lunch, middag eller kvelds. Lite jobbing og andre hendelser vi vanlige dødelige opplever finner vi lite av. Hva sikter jeg til? Jo, Ringenes Herre.

I min versjon av Ringenes herre, derimot, ser jeg for meg den bortklipte scenen der Arwen i Liv Tylers skikkelse gjør noe så banalt som å ramme inn lunchen… En real brun laks med høy lyd og masse odeur.

Lurer på om jeg egner meg som manusforfatter?

Martin

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt