Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Streik

05.05.04

Det er streik i landet! Og hva så?

Du har sikkert fått med deg at det er streik i landet. Dagbladet skriver at hyllene tømmes for bl.a. toalettruller og egg, ettersom de streikende ikke kjører ut varer til de fleste større butikkjedene i landet.

Når dette skrives har streiken pågått noen uker og i følge mediene skulle jeg for lengst være tom for både matvarer og alle tenkelige typer husholdningsartikler.

Det er jeg ikke!

I kjøleskapet har jeg alt jeg måtte ønske (også egg) og jeg har alle husholdningsartikler jeg trenger i hverdagen. I følge mine kolleger, har heller ikke de noen mangler i husholdningen. Fungerer egentlig streiken etter hensikten?

Vi kan også lese i mediene om at produsentene må kaste mat for mangfoldige millioner kroner og det er dette som gjør meg forbannet. På grunn av en streik som tilsynelatende ikke har noen effekt, må det kaste tonnevis av mat i en verden hvor milliarder av mennesker sulter. Det er forkastelig!

Bedre blir det ikke hvis man ser på årsaken til streiken. Uttrykket «lik lønn for likt arbeid» gjelder tydeligvis ikke de streikende.

Og hvor er myndighetene i denne saken? Jeg mener at grensen går ved å kaste mat!

Martin :-(

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt