Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Du skal høre mye

08.06.04

Men du skal jammen se mye også…

Jeg ser mye rart. Hver dag. En trend som har vart lenge, og som jeg fortsatt anser som like idiotisk, er de latterlige «gå-stavene» som benyttes av kvinner i ymse aldre. (Pussig, hvorfor bare kvinner…?)

Altså, om vinteren benytter vi staver bl.a. for å holde balansen, samt å skape fremdrift, men om sommeren…? Det skal sies at jeg elsker å uttale meg om saker jeg ikke har spesielt mye greie på, men dette er bare for idiotisk til å holde kjeft. Hva er det som får tilsynelatende voksne, oppegående mennesker til å ta frem staver når de skal ut å gå på høylys dag, midt på sommeren? Er de fulle og trenger støtte hjem, kanskje?

Jeg har hørt argumenter om hvor flott det er å få litt avlasting for beina, og at man får fin bevegelse i armer og ledd. Akkurat. Hva med litt tradisjonell, preventiv trening, så slipper man følelsen av å ha blitt pålurt / dyttet / prakket et par superfancy, trendy staver, designet av noen klovner som akkurat nå sikkert vrir seg i latter og mye penger.

Alternativt, hva med å faktisk gå på ski om vinteren, og se normal ut da, så slipper man å se ut som en apekatt på sommerstid.

Hva blir det neste?

Martin

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt