Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Kopiering av nettsteder

22.06.04

Endelig en side som henger ut design-tyver…

Det fine med internett, er at alt som publiseres i prinsippet er fritt tilgjengelig for alle. Dokumenter, filer, bilder osv. er fritt tilgjengelig, så lenge det er delt med omverdenen. Alle forsøk på å skjule kilden for brukeren er så langt ubrukelige.

Derimot er det alltid noen som skal ødelegge. Det er alltid noen som stjeler andres idéer og selv tar æren for det. Bilder, design, tekst osv er enkelt å stjele med få tastetrykk. Usle mennesker har ingen skrupler med å stjele f.eks. designet til et nettsted, publisere det på sitt eget og ta all æren for det. Enkelte er til og med så usle at de selger andres design videre.

Heldigvis finnes det et fint nettsted som henger ut disse usle mennesker. Pirated Sites gir deg en laaang liste over original og kopi, og man kan selv poste nettsteder som er kopiert.

Som de sier i Monty Pythons klassiker, The Holy Grail: «Burn the witches!»

Kunne ikke vært mer enig!

Martin :-)

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt