Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Sommeren er ikke over

23.08.04

Sommeren er ikke over! For å strekke maksimalt ut av sommeren tok vi en liten svipptur til Stavern…

Noe av det beste med en lang sommerferie, er at man har følelsen av å ha vært lenge borte fra jobb. Selv tok jeg fire uker ferie, og var veldig fornøyd med det. I helgen sørget vi for å strekke sommerfølelsen enda litt enda litt lenger, med en tur til Stavern.

Bilder er selvfølgelig på nett og viser Trine, Trond, Tor, Axel og undertegnede nyte en helg med utelukkende godt vær, god mat, god drikke, underholdning og litt OL på boksen.

Kort oppsummert ble undertegnede kalt en feig kujon etter å ha vunnet en overlegen seier i RISK, men for å sitere Axel; det viktigste er ikke å delta, men å vinne! ;-) Ellers fant vi ut at Trine syntes det er perverst å fylle bensin… :-P

Martin

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt