Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Trådløst blir det aldri

06.12.04

«Fremtiden er trådløs», sier noen. «Ja, takk», sier jeg, etter å ha sett under pulten…

Jeg er inne i et større prosjekt med å få ryddet, ommøblert og strukturert hjemmekontoret mitt. Et klassisk problem er alle ledningene. Det er ledninger overalt, til alt. Strøm og signalkabler er de største synderne jeg sliter med å få skjult.

Et par bilder fra prosjektstart:

Anarki under pulten 1

Anarki under pulten 2

I denne anledning har jeg et stort ønske til alle som leser dette: Har du et godt tips om hvordan jeg skjuler ledninger, tar jeg i mot alt som måtte komme med stor takk! Strips, hylser, holdere, kveiler, ja, hva som helst, bortsett fra tape, det setter så stygge merker når det fjernes. URL-er til produkter er også hjertelig velkomne!

Martin :-)

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt