Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Nytt bloggeverktøy på trappene

27.01.05

De siste dagene har jeg skrudd til WordPress til å passe til mitt behov. Det har noen funksjoner jeg savner, men det er SQL-basert så da skulle jeg sikkert klare å lage noen tillegg selv som dekker mitt behov.

Pt er det meste på plass. Jeg har fått på plass malene, designet og all informasjon WordPress vil ha for å kjøre fornuftig. Derimot har jeg et latskapsdillemma jeg ønsker din mening om. Skal jeg beholde postene fra det gamle systemet slik de er, med en link til det gamle systemet, eller skal jeg konvertere alle poster og kommentarer inn i WordPress, for så å endre tidsstempelet på hver enkelt post?

Mitt gamle CMS er / var CuteNews som er filbasert og således ikke veldig enkelt å konvertere. Geir Klingsheim har gjort denne jobben med sin blogg manuelt da han ikke fant noen god automatikk for konvertering. Med flere poster enn Geir ser jeg det ikke som veldig fristende å gjøre det manuelt med mindre det er stort ønske om det. Hvem vet, kanskje jeg finner på å lage meg en DTS-jobb, men kan fort ta like lang tid som å gjøre det manuelt.

Hva mener du jeg skal gjøre?

Martin :-)

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt