Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Påsken 2005

30.03.05

Årets påske ble fullført i all stillhet med optimalt utfall. Godt vær, godt selskap, god mat og drikke og ikke minst fri fra daglig stress som e-post og mobiltelefon. Som alltid tilbragte vi noen fine dager på hytta i Veggli hvor elg og rådyr er nærmeste naboer og mobildekningen er tynnere enn sveisen til Kåre Willoch.

Påsken 2005

Nå er det tilbake i hamsterhjulet og jobbe som om mannen med ljåen hang over skulderen. Skjønt, arbeider man for mye kommer han kanskje på besøk uansett. Med driftsstart av to store løsninger medio april ser jeg for meg ukesvis med 12-timers-dager og take-away fra Spice.

Som de sier, gi gass!

Martin :-)

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt