Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Gratis Opera

20.09.05

OperaJeg har tidligere skrevet at det beste i verden er gratis. Opera beviser dette i dag med nyheten om at de fjerner reklamebanneret og lisenskostnaden de tidligere benyttet for å fjerne reklamebanneret.

Opera er uten tvil verdens beste nettleser. Den er liten, rask, stabil, sikker og støtter standarder for WWW fullt ut, i tillegg til å være tilgjengelig for en rekke plattformer og enheter.

Opera gjør sannsynligvis dette stuntet for å trappe opp nettleserkrigen. Av konkurrerende produkter bør man nevne Firefox, Safari, Camino og Konqueror. Internet Explorer bør kanskje nevnes, men det er sannsynligvis ikke et alternativ noen ville valgt dersom den ikke fulgte med Windows som standard.

Besøk opera.com for å skaffe deg en bedre nett-opplevelse!

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt