Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Bekkelund.net versjon 7

08.11.05

En gang i mellom ser jeg det som nødvendig å re-designe nettstedet mitt. Det er gjerne svakheter ved det eksisterende, samt at jeg rett og slett ønsker forandring som igangsetter denne prosessen.

Jeg har så smått startet arbeidet med versjon 7, men har så langt ikke hatt tid til annet enn å notere meg noen ønsker for den kommende versjonen. Når jeg finner en frihelg må jeg overtale Marius til et ego-trip i studioet hans, slik at jeg får litt ny grafikk og nye bilder til bruk på nettstedet.

I denne anledning ønsker jeg noen innspill fra deg som leser. Hva fungerer bra, hva fungerer dårlig? Jeg har selvfølgelig noen tanker rundt dette selv, men ønsker i første omgang å la deg som leser komme med dine innspill, akkurat som sist. Post en kommentar med alt du har på hjertet.

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt