Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Sorte Sara

01.12.05

Sorte Sara

For et års tid siden skrev jeg en artikkel om at jeg hadde fått besøk av en ridder i huset. Ridderen bor her fortsatt, og jeg fikk den gangen en anbefaling fra Kyrre om å prøve Sorte Sara.

Sorte Sara gikk litt i glemmeboken, ettersom jeg ikke klarte å oppdrive den i dagligvarebutikkene jeg handler i til daglig. Derimot hadde jeg en samtale om ost med min far sist helg, hvor han blant annet snakket om Sorte Sara. Jeg tenkte å gjøre litt mer detektivarbeid denne gangen, og fant Sorte Sara i den velassorterte ostedisken på Maxi i Drammen (hvor jeg for øvrig gikk amokk og handlet tre smøreoster, en fløteost og en brie, i tillegg til Sorte Sara).

Så nå står jeg på kjøkkenet og gomler ferskt grovbrød med Sorte Sara. Anbefales! :-)

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt