Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Ønskeliste 2005

02.12.05

Det er 2. desember og få ting er mer naturlig enn en ønskeliste, i år som alltid.

Når jeg ser på ønskelisten fra i fjor forstår jeg at jeg er heldig. Faktisk har samtlige ønsker blitt oppfylt, med et eneste unntak; ønsket om mer tid. Der har det tvert i mot blitt mindre. Mye mindre. Drillen har jeg allerede kjøpt, så er her resten:

Så kommer sikkert enkelte til å påpeke hvor egosentrisk julen er, med slike ønskelister. Men betyr en ønskeliste at jeg ikke evner å tenke på andre?

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt