Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

NRK Urørt

23.02.06

NRK Urørt

NRK Urørt er en gullgruve ikke alle kjenner til. NRK Urørt er en mulighet for norske, ukjente artister å profilere seg ved å sende inn låter eller videoer av deres materiale. Dersom Urørt-redaksjonen syntes arbeidet er bra, blir det publisert på nrk.no.

Heldigvis tilbyr NRK en RSS-kanal hvor man raskt og enkelt kan laste ned det som publiseres i din favoritt-RSS-leser. Selv benytter jeg Thunderbird til formålet, og har siden lanseringen av RSS-kanalen lastet ned hele 2,8 GB musikk som MP3 på denne måten. Åpne RSS-leseren din og legg til Urørt-kanalen

http://www11.nrk.no/urort/player/podcast.aspx?ds=list&listid=1

Her er det mye bra, norsk musikk! Anbefales varmt! :-)

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt