Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

eZ publish 4.0

17.03.06

eZ publish er et norskutviklet CMS som for tiden befinner seg nær versjon 3.8. Imidlertid har eZ systems publisert funksjonsoversikten for versjon 4.0, og for den som finner slikt interessant, er det mye spennende på gang i versjon 4.0 som lanseres en gang i 2007. Jeg nevner blant annet:

De tradisjonelle kommentarene som gjerne kommer til eZ publish er at det er stort, tungt og vanskelig å administrere. Til deg som er fristet til å komme med en tilsvarende kommentar her, kan du spare deg bryet. eZ publish ikke er et verktøy for den gjengse hjemmebruker. Til tross for at eZ publish har funksjonalitet for å drifte weblogger, fotogallerier, etc, er ikke eZ publish rettet mot privatmarkedet, derav uttrykket «Open Source Enterprise CMS». eZ publish er faktisk verdens største PHP-applikasjon og har bedrifter som Florida State, MIT, US Navy, VPS, MySQL, Mandriva Linux, Fast Search and Transfer og FN på referanselisten. Ikke akkurat ubetydelig bedrifter. Så det, så. :-)

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt