Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Open Funding

03.07.06

Salgsdirektør hos eZ systems og eks-kollega Vidar Top publiserte i forkant av eZ publish Conference 2006 en artikkel om Open Funding. Dette er et nytt begrep innen Open Source-miljøet og beskriver en modell for finansiering av ikke-eksisterende funksjonalitet i et prosjekt.

Modellen er interessant fordi man nå kan dra synergieffekter av Open Source-modellen ved å inngå spleiselag for finansiering av programvarefunksjonalitet flere ønsker, dersom funksjonaliteten ikke inngår i eksisterende programvare, eller i en planlagt versjon.

Jeg kommer ikke til å gjennomgå modellen i detaljer, men henviser i stedet til Vidars artikkel om emnet på ez.no.

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt