Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Inkonsekvens

04.10.06

Jeg var i går ettermiddag innom Maxbo. Mens jeg venter på hjelp noterer jeg meg en fyr som får hjelp til kjøp av en peisovn. Fyren, som for øvrig er pent antrukket, syntes ovnen er dyr og pruter etter beste evne med overbevisende argumenter. Utfallet av prutingen får jeg ikke helt med meg, men jeg noterer meg at fyren kjøper ovnen.

Etter å selv ha fått hjelp, og er på vei ut i bilen, ser jeg samme fyr løfte peisovnen inn i sin splitter nye Range Rover Sport HSE. Til slutt ser jeg fyren legge inn en liten pakke eksklusiv bjørkeved av typen pent innpakket i litt grått papir og grov hyssing.

Altså, du kjører Range Rover Sport, du pruter noen usle kroner på en peisovn og kjøper den absolutt dyreste veden du kan oppdrive i hele kongeriket. Håper ikke bare det er jeg som ser det komiske i denne inkonsekvensen? :-)

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt