Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Parallellkjøring av IE6 og IE7

16.10.06

Onsdag slippes den endelige versjonen av IE7. I denne anledning er det sikkert flere enn meg som ønsker å ha både IE6 og IE7 installert på samme system. Med de tidligere RC-ene verserte det flere artikler om hvordan dette kunne gjøres.

Microsoft anbefaler selvfølgelig at alle oppgraderer til IE7 og at webutviklere / webmastere oppdaterer sine sider til å støtte den nye versjonen. De sier imidlertid ingenting om hvordan webutviklere kan parallellkjøre versjonene for å sikre støtte for begge. Derfor skal du få en enkel oppskrift her:

  1. La Windows Update oppgradere din IE-installasjon til versjon 7.
  2. Last ned en frittstående versjon av IE6 fra evolt.org. Installasjon er unødvendig da programmet kan kjøres rett fra mappen du pakker ut.

Og ja, jeg har testet det. :-)

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt