Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Parallellkjøring av IE6 og IE7

16.10.06

Onsdag slippes den endelige versjonen av IE7. I denne anledning er det sikkert flere enn meg som ønsker å ha både IE6 og IE7 installert på samme system. Med de tidligere RC-ene verserte det flere artikler om hvordan dette kunne gjøres.

Microsoft anbefaler selvfølgelig at alle oppgraderer til IE7 og at webutviklere / webmastere oppdaterer sine sider til å støtte den nye versjonen. De sier imidlertid ingenting om hvordan webutviklere kan parallellkjøre versjonene for å sikre støtte for begge. Derfor skal du få en enkel oppskrift her:

  1. La Windows Update oppgradere din IE-installasjon til versjon 7.
  2. Last ned en frittstående versjon av IE6 fra evolt.org. Installasjon er unødvendig da programmet kan kjøres rett fra mappen du pakker ut.

Og ja, jeg har testet det. :-)

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt