Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Utkast til bekkelund.net versjon 7

01.12.06

For et års tid siden ønsket jeg innspill til versjon 7 av bekkelund.net. Tiden flyr, for jeg har fortsatt ikke lansert versjon 7. Imidlertid har jeg implementert flere av ønskene som kom i kommentarene i versjon 6.

Uansett er tiden inne for litt forandring. I motsetning til tidligere, ber jeg denne gangen om tilbakemelding på et utkast jeg har liggende lokalt. Klikk på bildet under og si hva du syntes.

Utkast av bekkelund.net v7b

Jeg vil for ordens skyld understreke at småpirk i menyer ikke er helt ferdig. Jeg har heller ingen planer om å innføre masse fancy funksjoner. Jeg liker det enkelt, men hvis du har forslag eller ønsker er jeg selvfølgelig glad i tilbakemelding. :-)

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt