Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Spamfilter for IP-telefonen

16.01.07

IP-telefoni er på full fart inn i de tusen hjem. Telefoni er i ferd med å bli tilnærmet gratis, og man ringer jorden rundt for en slikk og ingenting. Jeg våger påstanden om at vi i løpet av kort tid vil se en kraftig økning i telefonspam. I hvilken form denne kommer gidder jeg ikke å spekulere i, men jeg tror den kommer.

I denne anledning blir det interessant å se hvordan vi skal filtrere ut uønskede telefonsamtaler. At vi i Norge har mulighet for å reservere oss mot telefonsalg hjelper lite mot telefoner fra utlandet, omtrent som tradisjonell e-post-spam. Jeg tipper at vi vil få muligheten til å filtrere ut landspesifikke nummer, kjøpe nummerfiltrering fra telefonleverandøren, eller koble telefoniløsningen til et online-filter.

Hva tror du?

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt