Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Livet med Mandriva

18.01.07

Mandriva Linux

For øyeblikket er jeg mellom to jobber. I går var siste arbeidsdag hos min gamle arbeidsgiver, og om kort tid starter jeg hos min nye. I denne perioden har jeg kun tilgang til min gamle maskin, en Pentium 3 på 700 MHz med 128 MB RAM. Ikke akkurat noe å slenge rompa i veggen av. Denne maskinen har stått ubrukt i en periode, men nå kan den komme til nytte igjen.

Maskinen ble tanket opp med Mandriva Linux, som inneholder det jeg trenger av programvare. I tillegg er det en Linux-distribusjon som fint snurrer rundt på den gamle maskinen. Her er programvaren jeg bruker:

Dette er i praksis alt jeg trenger i denne perioden, og alt sammen følger ferdig installert med Mandriva. I tillegg fungerer alt av maskinvare rett ut av boksen.

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt