Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Bedriftsguiden slår under beltestedet

21.02.07

Du har kanskje fått med deg mine poster om hvordan Nettkatalogen og Bedriftsguiden bruker advokater til å true kritiske bloggere til taushet. Bloggere som forteller om de mer suspekte metodene disse katalogtjenestene bruker i sin forretningsvirksomhet.

Så langt har Jarle fått bred støtte i sine poster, og senest fikk han positiv omtale i Dagbladet. Man skulle tro at slaget var vunnet. Jarle har sitt på det tørre og alle er enige om at Jarles påstander er god fisk. Bortsett fra Bedriftsguiden.

Bedriftsguiden har satt opp sin egen «weblogg«, hvor de sprer direkte feilaktige påstander om Jarle. Når jeg skriver weblogg i anførselstegn, er det fordi de ikke tillater verken kommentarer eller tilbaketråkk. Snakk om feighet. Heldigvis er Jarle en oppegående og slagkraftig mann, så han tilbakeviser påstandene i sin egen weblogg.

Dette er direkte patetisk av Bedriftsguiden. I stedet for å lytte til kritikken, og handle deretter, tar de på seg boksehanskene og starter å slå under beltestedet. Det eneste Bedriftsguiden oppnår er å ødelegge noe som kunne blitt en merkevare. All oppmerksomheten rundt deres virksomhet, har imidlertid bidratt til å ødelegge sitt eget navn og rykte for godt.

Jeg følger saken videre, og ønsker Jarle lykke til! Hjelp og støtte finner han alltid her!

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt