Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Sniktitt på Søkemotoroptimalisering

15.03.07

Søkemotoroptimalisering

I forrige uke ba jeg om innspill til nettstedet sokemotoroptimalisering.no. Innspillene har ikke akkurat haglet inn, men jeg har fått noen tilbakemeldinger og e-post.

Jeg har en plan om å kategorisere emnene i forskjellige grupper. På overordnet nivå ser jeg for meg følgende kategorier:

  • Teknisk
  • Kode
  • Innhold
  • Søkemotorer
  • Annet

Dette er i grove trekk hvordan jeg ser for meg kategoriene. I hver kategori plasserer jeg de forskjellige temaene jeg ramset opp i forrige post. Plassert inn i det eksisterende designet, kan det hele komme til å se slik ut.

Gi meg tilbakemelding på hvordan det ser ut, om kategoriene er intuitive, emnene relevante og nogenlunde brukervennlig. Det er heller aldri for sent å komme med innspill. Legg igjen en kommentar!

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt