Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Quick Start

21.05.07

Produsenten av det eksterne lydkortet mitt har vedlagt en gjennomført dokumentasjon, kalt «Quick Start». Etter å ha brettet ut hele dokumentasjonen begynner jeg å lure på hvor mye det egentlig er mulig å dytte inn i dette begrepet, før det ikke er spesielt «Quick» lenger:

Quick Start

Det skal legges til at jeg droppet hele dokumentasjonen, koblet til lydkortet og håpet på det beste. Det viste seg å være den beste løsningen. :-)

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt