Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

eZ Conference 2007

30.05.07

eZ Conference 2007

For tredje år på rad skal jeg i neste uke delta på den årlige eZ Conference. I skrivende stund er det påmeldt 550 deltakere fra 32 nasjoner over hele verden. Årets konferanse fokuserer på content management, forretningsprosesser og teknologi.

Programmet inneholder mange interessante sesjoner, som spesielt interesserte bør studere nøye.

I tillegg til sesjonene arrangeres også eZ Awards, en fest på Klosterøya hvor eZ-nettverket hyller spesielle partnere, kunder eller enkeltpersoner som har utmerket seg spesielt i året som har gått. Til eZ Awards kommer blant annet fornyings- og administrasjonsminister Heidi Grande Røys sammen med flere (eks-kollegaer og) representanter fra FAD, flere stortingspolitikere og noen TV-kjendiser, i tillegg til en lang rekke representanter for diverse interesseorganisasjoner for fri programvare.

Her er listen over sesjoner jeg planlegger å få med meg:

Ser det spennende ut er det fortsatt ikke for sent å melde seg på. Hvem vet, kanskje du ser meg der også?

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt