Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Mitt personlige helvete

28.06.07

Hvis jeg mot all formodning skulle ende opp… du vet… der nede i kjelleren, har jeg gjort meg opp noen ganske klare tanker om hvordan det vil fortone seg.

For ikke lenge siden tilbrakte jeg hele fire timer på IKEA, og jeg innbiller meg at «den evige pinsel», eller hva de nå kaller det, ikke er veldig ulikt. Hovedforskjellen vil sannsynligvis være at kassene og vannautomatene er fjernet, stikkflammer slikker opp langs veggene og lav barnegråt høres overalt. Vel, barnegråt hører man vel uansett.

Dette får meg til å tenke på de heldige sjeler som bor i områder uten IKEA. Men tror du de vet å verdsette fraværet til denne møbel- og interiørgiganten? Neida, underskriftskampanjer skal de ha, og folk kappes om å få en IKEA-butikk til sitt nærområde.

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt