Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Fatboy Outdoor

24.08.07

Fatboy Outdoor

Fra Fatboy kommer nå Fatboy Outdoor, en gigantisk pute til utendørsbruk. I tillegg til å kunne brukes ute er Fatboy Outdoor stroppet opp, slik at man får en slags stol med støtte i ryggen. Prisen er foreløpig ikke kjent, men jeg tipper at den vil ligge på rundt 3000,- kroner ved lansering i Norge. Nærmeste norske forhandler er Illums Bolighus i Oslo, som forventer den til butikken i løpet av få dager.

Om ikke det har vært noen sommer i Norge i år, blir dette garantert en suksess neste sommer, så kan du benytte vinteren til å bestemme deg for hvilken farge du vil ha. Jeg skal i hvert fall ha en.

Via Thomas Baekdal

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt