Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Storinnkjøp på fotofronten

07.09.07

Nye objektiver: 100 mm, 50 mm og 70-200 mm

Denne fotobasillen har egentlig bitt meg mer enn hva lommeboka strengt tatt har godt av. Jeg har tenkt meg på jakt i høst, men kun for å skyte med kamera. I denne anledning har jeg spandert på meg litt nytt utstyr.

Et av målene for høsten er å få skutt noen gode bilder av elg, hjort eller rådyr. I tillegg planlegger jeg tiurleik på vårparten. En ting er sikkert: det står i hvert fall ikke på utstyret. I hvert fall ikke hvis jeg i tillegg får tak i et kamuflasjenett fra Forsvaret.

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt