Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Synsing om bransjekollegers arbeid

25.09.07

I løpet av de siste månedene har jeg i privat anledning besøkt flere nyoppussede nettsteder. Et gjennomgående fellestrekk for flere av disse nettstedene er at de helt eller delvis ikke fungerer for meg, hvorpå min frustrasjon til tider er stor og skjellsordene mange. I denne anledning har jeg flere ganger lurt på å starte en serie hvor jeg synser om spesifikke nettsteder jeg besøker.

Det er imidlertid et par utfordringer med slik synsing. Ettersom jeg selv er i bransjen er det en del av meg som synes det er feil å uttale meg om bransjekollegers arbeid. Hensikten er imidlertid ikke å rakke ned på arbeidet som er utført, men å kunne komme med tilbakemeldinger i plenum, hvor flere enn meg får anledning til å uttale meg om arbeidet.

Synes du det vil være uriktig av meg å uttale meg om mine bransjekollegers arbeid? Hva er i så fall dine argumenter? Hvorfor bør jeg gjøre det? Hvorfor bør jeg ikke gjøre det? Hvis jeg skal gjøre det, hvordan bør det gjøres? Legg igjen en kommentar!

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt