Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Arsebook

23.10.07

Arsebook

Det måtte jo bare komme, en motpart til Facebook. Arsebook beskriver seg selv som følger:

Arsebook is an anti-social utility that connects you with the people YOU HATE. — upload blackmail material or publish lies • get the latest gossip from your fiends • post videos on your profile • tag your fiends • use privacy settings to hide your info from enemies • join a hate-clan to disturb people who live, study, or work around you

Jeg finner det ganske morsomt, ettersom jeg har et ganske nøytralt forhold til Facebook. Arsebook er kun en parodi, og ingen fungerende løsning.

Via The Bejconpire.

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt