Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Haugen Bok

12.12.07

Haugen Bok

Av alle nettbutikker er norske Haugen Bok blant mine favoritter. Ikke på grunn av utvalget. Ikke på grunn av prisene. Ikke på grunn av brukervennligheten.

Haugen Bok min foretrukne nettbutikk for norske bøker fordi bestillingsprosessen er svært enkel og fordi jeg slipper å trekke frem Visakortet for hver handel. Jeg taster inn min adresse og ber om å få faktura sendt med bestillingen. Jeg trenger ikke en gang å registrere meg som kunde.

Ofte opplever jeg det som litt en litt masete og formell prosess å trekke frem Visakortet og å registrere meg som kunde hver gang jeg kjøper varer, men denne alternative handleprosessen er så smidig at jeg den siste tiden har bestilt bøker for flere tusen kroner fra Haugen Bok.

Å sende en faktura med bestillingen er selvfølgelig en risiko Haugen Bok tar, men for mindre utsendelser er ikke risikoen like stor som for eksempelvis elektronikkvarer.

Apple iPhone anbefales av Martin

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler