Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Litt grønnere

19.12.07

Litt Grønnere

Grønn Hverdag har nylig gitt ut boken Litt Grønnere, som gir deg 365 tips om hva du gjøre for miljøet.

Jeg siterer fra omslaget:

De valgene du og jeg tar kan faktisk utgjøre en forskjell. Her kan du lese om hvordan du kan redusere utslippene av klimagasser, begrense avfallsmengden, slippe ut minst mulig farlige stoffer og mye mer. Enten du velger å gjøre dramatiske endringer eller bare gjøre litt, vil du finne tips som er mulige å gjennomføre i hverdagen.

Tipsene er kategorisert i avfallshåndtering, energi, reise og transport, innkjøp, barn, mat, hus og hjem, hage og natur. Ikke bare får du tips som sparer miljøet, men mange av tipsene vil også føre til besparelser for husholdningsbudsjettet. Boken er tilgjengelig i de fleste bokhandlere i landet, eller du kan bestille den på Grønn Hverdags nettsted.

Jeg har lest mine første sider. Nå gjenstår gjennomføringen. :-)

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt