Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Hvordan drepe en server

10.01.08

Greit, jeg er skuffet. Skuffet og rastløs. For en snau time siden, rett før Ut i vår hage 2, annonserte NRK et direktesendt TV-program som skulle vises på nett. En ufattelig god idé, synes jeg. Det er bare så synd at resten av Norge synes det samme:

Feilmelding fra NRK.no: Server is too busy

Så nå sitter jeg her, langt ut i sendingen, og venter på at sidene vil laste. Sannsynligvis er jeg ikke alene om å vente. Samtidig sender jeg en varm tanke til teknikerne hos NRK. Lite kan vel de gjøre med det faktum at halve Norge vil se Ut i vår hage 2 direktesendt på nettet, annet enn å be kringkastingssjef Hans-Tore Bjerkaas om å bestille mer båndbredde allerede i morgen.

Frustrert, nå.

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt