Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

GoOpen 2008

20.02.08

GoOpen 2008

8. og 9. april arrangerer Nasjonalt kompetansesenter for fri programvare konferansen GoOpen i Det Norske Teatret i Oslo. Jeg siterer følgende fra nettsiden:

GoOpen handler om deling, samarbeid, frihet og innovasjon. Vi ønsker å gi deg og din virksomhet kunnskap om fri programvare. Kunnskap som gir deg tryggheten til å velge, tryggheten til å samarbeide og friheten til å dele.

Av foredragsholdere finner vi blant annet Sun, IBM, Google, Håkon Wium Lie fra Opera, kunnskapsminister Bård V. Solhjell, forbrukerombud Bjørn Erik Thon og Jørund Leknes fra FAD.

Ta gjerne en titt på programmet. Påmelding skjer på nettet.

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt