Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Firefox 4

12.03.08

Firefox 4 Mindfield

I skrivende stund er versjon 2.0.0.12 gjeldende Firefox-versjon, mens Firefox 3 er ute i fjerde beta. Visste du derimot at Firefox 4 er ute i en pre-alpha-versjon, under kodenavnet «Mindfield»? Dette er på ingen måte en versjon jeg vil anbefale noen å installere i annet enn lukkede testmiljøer, men det er interessant å se hvordan Mozilla ser for seg veien videre.

Jeg har prøvd ut Firefox 4, men foreløpig er nyhetene få og små i forhold til versjon 3. På dette stadiet i utviklingen er dette også helt naturlig, ettersom ny funksjonalitet stadig legges til i nye alpha-versjoner, før det blir en beta. Foreløpig består heller ikke Firefox 4 Acid3, men det kommer sikkert straks Firefox 3 er ute.

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt