Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Ford Focus RS

17.03.08

Ford Focus RS

Ford Focus RS

Ford Focus RS

Siden Ford lanserte Focus II for drøyt tre år siden har verden ventet på RS-utgaven. I mellomtiden har vi måttet nøye oss med ST-modellen, som for øvrig har vært en god erstatter i mellomtiden.

Nå har imidlertid de første bildene begynt å dukke opp og ryktene skal ha det til at vi kan forvente rundt 300 hester levert på 19″ alufelger. Inntil videre kan jeg altså leve greit på mine 18″. :-)

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg synes den er litt hårete, men samtidig nøytral nok til at man ikke får rånestempelet hvor enn man ferdes. I hvitt seiler Ford Focus RS lett opp til å bli en reell siklekandidat.

Kilde: Top Gear via Autoblog

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt