Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

GoOpen 08: Håkon Wium Lie, Opera

08.04.08

Håkon Wium Lie presenterte One Laptop per Child (OLPC), en fantastisk liten PC som trakk masse oppmerksomhet i lunsjen. OLPC benytter kun 2 watt, i motsetning til en vanlig maskin som fort benytter 60. Jeg fikk en kjapp demo av Håkon, hvor han utfordret meg til å finne ut hvordan den skulle åpnes…

Håkon Wium Lie fra Opera

I tillegg snakket Håkon om åpne standarder for video. Håkon mener OGG Theora er et bedre alternativ enn H.264, ettersom H.264 inneholder patenter, i tillegg til at OGG krever mindre prosessorkraft enn H.264.

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt