Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

GoOpen 08: Oppsummering

09.04.08

GoOpen 2008 er over, og jeg må gratulere arrangørene med glimrende gjennomføring. Det kom én foredragsholder med Windows Vista som ikke ville vise presentasjonen skikkelig, så vi måtte kjøre den på en Mac, utover det gikk arrangementet fullstendig smertefritt, slik jeg opplevde det.

Nå som GoOpen er over har jeg her samlet en bunke lenker som omtaler både GoOpen og demonstrasjonen mot OOXML. Innimellom ligger det også noen billedserier og videoklipp. Hvem vet, kanskje du ser kjentfolk?

Har du kommet over artikler, weblogger eller andre sider som ikke står på denne listen er det selvfølgelig bare å legge igjen en kommentar.

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt