Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Litt om logisitikk

13.05.08

Lasse skriver om logistisk brist og hvordan enkelte avstander tar lengre tid enn andre, når varer fraktes landet rundt. Selv venter jeg på noe spennende, men blir rastløs av Postens pakkesporing. Her er saken:

  1. 1. mai bestiller jeg en vare fra en leverandør i Fredrikstad
  2. 2. mai klokken 07:22 sender leverandøren varen fra lageret i Fredrikstad
  3. 2. mai klokken 19:10 ankommer varen min lokale omlastingsterminal i Drammen

Postens pakkesporing

Etter dette har absolutt ingenting skjedd. Varen har ligget på Postens omlastingsterminal i snart to uker. Hva som forhindrer Posten i å levere varen til meg, tror jeg knapt Posten vet selv. Det eneste som er sikkert er at jeg er spent og utålmodig som et barn på å få denne varen i hus.

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt