Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Piratkopieringsterskelen

28.05.08

Etter artikkelen om utbredelsen av Blu-ray, har jeg reflektert litt over hvor folks grense går for piratkopiering, sett opp mot tilgjengelighet og kjøp av det samme innholdet på nettet.

Si at alt innhold du kunne tenke deg var tilgjengelig for kjøp på nett. Hvor går grensen for når du vil laste ned det samme materialet ulovlig? Ta gjerne i betraktning nye og gamle filmer, samt ny og gammel musikk. Jeg er ikke bare ute etter pris, men også formater, kvalitet og andre innvirkende faktorer.

Kjør debatt! :-)

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt