Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Videotips til den ferske Mac-bruker

31.07.08

Apple

Jeg har tidligere skrevet noen tips til deg som er fersk Mac-bruker. Dersom du virkelig trenger fødselshjelp til å komme i gang med din Mac, har Apple laget en lang rekke instruksjonsvideoer som tar deg igjennom alt fra det aller mest banale, til det litt mer avanserte.

Du lærer blant annet hvordan grensesnittet og menyene er bygget opp, hva de forskjellige medfølgende programmene gjør, hvordan du overfører dine eksisterende data fra din gamle PC til din nye Mac og sikkerhetskopiering, for å nevne noe.

Selv om videoene er banale, kan det jo være du snapper opp et og annet nyttig tips. :-)

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt