Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Domene til salgs

18.08.08

Søkemotoroptimalisering

For drøyt tre år siden kjøpte jeg domenet sokemotoroptimalisering.no for å bevise at man kan bedrive god søkemotoroptimalisering uten å jukse. Et snaut år etter ble påstanden bevist, og jobben var på mange måter gjort.

Mye har skjedd siden da, og i dag innser jeg at jeg ikke trenger domenet lenger. For tiden er domenet vert for BRSM, men BRSM skal over på eget domene.

Derfor annonserer jeg herved at domenet sokemotoroptimalisering.no selges til høystbydende. Benytt kontaktskjemaet for å komme i dialog med meg.

Domeneeksperter jeg har vært i kontakt med har indikert at domenet er verdt et femsifret beløp, så vet du hvor forventningene ligger, dersom du ønsker å komme med bud.

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt