Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Ideen som tok fullstendig av

24.02.09

Det hele startet på formiddagen, onsdag 11. februar, ved at Erlend Schei i FINN.no postet følgende forslag på Twitter:

Erlend Schei på Twitter

Dette ene lille forslaget har nå ført til betydelig nasjonal og internasjonal oppmerksomhet. Flere store nettsteder, både i Norge og ellers i verden, oppfordrer nå brukere med IE6 om å kvitte seg med nettleseren. I tillegg har de største aktørene i den internasjonale pressen omtalt forslaget.

Jeg tar av meg hatten for hva Erlend og FINN.no har fått til, og benytter samtidig anledningen til å takke alle som har bidratt til kampanjen på et eller annet vis. :-)

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt