Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Platebransjens absolutte lavmål

22.04.09

Platebransjen er skikkelig i støtet om dagen. Først får de medhold i sine anklager mot The Pirate Bay. Nå mobber platebransjen sine kunder.

I kveld publiserte Even Sandvold Roland en melding på Twitter hvor han lufter sin frustrasjon over at han ikke får kjøpe det nye albumet til Dave Matthews Band, til tross for at det er tilgjengelig for amerikanske kunder.

Hadde jeg vært markedsfører for Warner, som er plateselskapet til Dave Matthews Band, hadde jeg skaffet til veie en CD spesielt for Even, alternativt holdt kjeft.

Men neida. Akkurat når vi trodde platebransjen hadde nådd sitt absolutte lavmål klinker Norskansvarlig Terje Pedersen hos Warner Music Norge med følgende tilsvar på Twitter:

Warner Music Norge kaller kundene drittunger

Her kunne jeg lagt ut i det vide og brede om hvem som er den egentlige drittungen, men det er fullstendig unødvendig. Terje Pedersen klarer det utmerket på egenhånd.

Hva Terje Pedersens sjef sier når han får høre om denne episoden er jeg usikker på, men å kalle betalende kunder for drittunger er ikke langt unna oppsigelsesgrunn.

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt