Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

På tur med NRK

24.07.09

Tidlig i sommer ble jeg kontaktet av Lars Karelius Noer, programleder for Forbrukerinspektørene (FBI) i NRK. I ferien tilbrakte vi to dager i norsk villmark sammen Eirik Kleven, som blant annet har vært fotograf på tur med Lars Monsen. Resultatet ser du på NRK FBI til høsten. Endelig dato er ikke satt, men oppdatering kommer.

I mellomtiden kan du suge til deg noen inntrykk med bildene under, samt besøke Flickr for flere bilder. De to siste bildene i settet er panoramabilder i full størrelse, hvilket kan være verdt å få med seg.

Lars Karelius Noer og Eirik Kleven fra NRK

Lars Karelius Noer og Eirik Kleven

Slik ser man altså ut på tur, utstyrt med mygg

Martin

Buvatnet i Trillemarka, som blant annet huser fiskeørn

Buvatnet i Trillemarka

Eirik filmer

Eirik Kleven

Med et kamera til omlag 500 000,- kroner skal man være stø på foten

Langt hopp med dyrt utstyr

Både Lars og jeg er orienteringsløpere, hvilket gjerne resulterer i diskusjoner om rutevalg

Lars og Martin diskuterer rutevalg

Lars er fornøyd med å ha nådd Vardefjell, midt i Trillemarka

Lars på toppen av Vardefjell i Trillemarka

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt