Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Støtt Røde Kors

19.11.09

Røde Kors-kopp

Jeg har en kopp fra Røde Kors. Denne julen tenkte jeg å selge den til høystbydende og la pengene gå til Røde Kors. Ikke nok med det, jeg kommer samtidig til å donere det dobbelte av salgssummen til Røde Kors, dog med en øvre grense på 10 000,- kroner.

Koppen er av samme type som du ser over. Den som legger inn det høyeste budet får koppen forsiktig innpakket og tilsendt i posten. I tillegg medfølger det kvittering for innbetaling til Røde Kors.

Bud legges igjen i kommentarfeltet!

Skulle du ha lyst til å støtte Røde Kors’ glimrende arbeid på annen måte, kan du for eksempel starte med å besøke dem på nett, Facebook eller Twitter. Du kan samtidig vurdere å bli medlem.

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt