Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

GoOpen 2010

06.04.10

GoOpen

Hva er GoOpen?

GoOpen er en IT-konferanse i regi av min arbeidsgiver, Friprogsenteret, om fri programvare og deling, gjenbruk og samarbeid om IT-løsninger. I år arrangeres GoOpen for tredje gang, denne gangen på Latter på Aker Brygge i Oslo. Presentasjoner, filmer og bilder fra tidligere år finner du på GoOpen.no.

Hva er høydepunktene?

I Friprogbloggen har jeg trukket frem følgende foredrag som jeg selv har lyst til å få med meg:

Skulle du ha andre preferanser enn meg kan du jo ta en titt på programmet.

Hvorfor bør jeg gå?

Fri programvare handler om valgfrihet. Frihet til selv å kunne velge hva du skal gjøre med programvaren din, hvem som skal hjelpe deg hvis du trenger hjelp og frihet til å dele, gjenbruke og samarbeide med andre, dersom du ønsker det.

Mange tror fri programvare er en sær og snever greie, uten nevneverdig utbredelse utenfor gutterommet. Det er det selvfølgelig ikke. Det er blant annet derfor store, kjente aktører som BBS, NSB, Statens kartverk, yA Bank og Euronics sverger til fri programvare.

Du bør dra på GoOpen for å lære om hvilke strategier disse bedriftene har for bruk av fri programvare. I tillegg får du også noen tips om hvordan du tar i bruk fri programvare i egen bedrift og hvilke leverandører som finnes i markedet. Dessuten får du to dager med mingling sammen med andre kunder og leverandører, slik at du får et godt nettverk som kan hjelpe deg videre.

Du melder deg på via GoOpen.no.

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt