Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Den late ku

12.08.10

I årskavalkaden for 2009 forteller jeg om et felles prosjekt samboeren min Anne Siri og jeg har på gang.

Det er med stor tilfredshet vi sammen kan presentere Den late ku.

Den late ku

Hva er Den late ku?

Den late ku er en blogg om mat og drikke hvor vi vil dele vår felles kunnskap om mat, drikke, te, kaffe, restauranter og alt som er relatert til disse temaene. Du vil kunne lese alt om hvordan du brygger en god kopp kaffe, følge oss i prosessen med å skaffe oss en espressomaskin og lærer oss kunsten å bruke den, restaurantanmeldelser, bokanmeldelser av bøker i denne sjangeren, nyttige og unyttige dingser, og mye, mye mer.

Følg Den late ku på nettet

Den late ku er selvsagt godt representert på sosiale medier. I tillegg til bloggen finner du henne selvfølgelig også på følgende steder:

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt