Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Litt om sparing

03.10.10

Christer og Martin jobber samme sted. På vei til jobb går de forbi en kaffebar. Hver dag kjøper Martin med seg en dobbel americano til 26,- kroner. I løpet av et gjennomsnittlig arbeidsår utgjør dette 5720,- kroner.

Poenget er enkelt og lett å illustrere. Små, unødvendige ting vi kjøper i hverdagen utgjør i løpet av et år store summer. For å spare penger (og miljøet) er det enkelt å stille følgende kontrollspørsmål, uansett hva vi skal kjøpe: Trenger jeg egentlig dette?

Svaret er ofte nei.

Det er bare ikke alltid man vil innse det.

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt