Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

I det fri

29.08.11

Friluftsliv har alltid vært viktig for meg. Det er et rom atskilt fra livet jeg lever ellers. Gjennom mange år har jeg her på bekkelund.net delt tanker og erfaringer om blant annet teknologi og friluftsliv.

Imidlertid er det utfordrende å skrive når artiklene spenner om så vidt forskjellige temaer. Noen leser meg på grunn av teknologiartiklene, andre på grunn av artiklene om friluftsliv.

Derfor lanserer samboeren og jeg nettstedet I det fri, en blogg dedikert utelukkende til friluftsliv.

Dedikerte nettsteder gir rom for artikler som går mer i dybden. Det gir også rom for mer formalitet og profesjonalisering av teknologiartiklene på bekkelund.net, ettersom teknologi er jobben min. Samtidig vil det bli mer rom for personlige artikler på I det fri, ettersom det er her du treffer meg privat, akkurat som på matbloggen Den late ku.

Du kan abonnere på artikler fra I det fri med RSS eller e-post.

Sees vi I det fri?

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt